Acces Imobil

A Updated Iunie 14, 2021
Acces Imobil

Informatii de contact

Numar de telefon
+(373) 78 888 900

Locatie

Adresa
bd. Gr Vieru, 12/1

Dacă doriți să cumpărați sau să vindeți o proprietate imobiliară amplasată în Chișinău, indiferent de care parte a achiziției vă aflați, sunteți vânzător sau cumpărător, aveți nevoie de un specialist imobiliar cu experiență care să vă ajute pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui bun imobil.

Specialiștii imobiliari ai companiei Acces Imobil sunt onorați să vă reprezinte și să vă asigure o tranzacție profitabilă, lipsită de stres. Calificarea înaltă a specialiștilor cât și baza de date a proprietăților imobiliare de care dispunem, ne oferă posibilitatea de a presta servicii imobiliare de calitate tuturor clienților noștri.

Ne dorim ca fiecare client să își procure locuința visurilor, din acest motiv adunăm în baza noastră de date cele mai avantajoase oferte imobiliare la prețuri accesibile. Ne dorim să fim recunoscuți ca un partener de încredere care livrează servicii imobiliare profesioniste, salvând timp, bani și nervi clienților noștri.

Vrem să devenim prima alegere a persoanelor care au nevoie de ajutorul unei companii imobiliare, prin oferirea serviciilor de calitate și anume: sprijinul nostru pe întreg procesul de vânzare-cumpărare a unui bun imobil.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Offerings
Entertainment
Pricing
Comentarii