AMIC

A Updated Iunie 15, 2021
AMIC

Informatii de contact

Numar de telefon
022 223 203 / 022 551 101 / +373 68 299 299

Locatie

Adresa
bd. Cuza Vodă 13/7, parter (of.1)

Scopul fondării – asigurarea cu spaţiu locativ a tuturor doritorilor prin identificarea şi implementarea unor mecanisme noi şi viabile de finanţare a construcţiei locative.


Activitatea Agenţiei Municipale de Ipotecă din Chişinău în perioada 1999-2014 s-a materializat în construcţia a 49 blocuri locative cu un total de 3000 apartamente cu suprafaţa de 224 mii m2.
Preț avantajos
AMIC îţi garantează un spaţiu locativ din momentul semnării contractului preventiv cu debitorul, la un preţ accesibil pentru fiecare. Preţul poate fi achitat într-o perioada de timp prestabilită în conformitate cu veniturile financiare a vitorului proprietar. Deasemenea, agenţia extinde termenul de achitare în cazul în care se solicită acest fapt în prealabil.
Prima Agenţie Ipotecară
AMIC a dat start sistemului de creditare ipotecare pe termen lung, implimentându-şi serviciile în aşa mod, încît lumea să beneficieze de pe urma rezultatelor şi să se bucure de calităţile locative. Fiind primul agent economic care a introdus noţiunea de ipotecă, AMIC a generat multiple de avantaje celor cu venituri diverse, în special oamenilor cu surse financiare reduse.
Calitate garantată
Blocurile locative construite în conformitate cu standartele europene, sunt situate în cele mai bune sectoare ale oraşului: zone în plină dezvoltare, cu acces comod spre mijloacele de transport public şi aria comercială, într-un mediul ecologic favorabil pentru tine şi familia ta.
Design pentru casa ta
AMIC îţi oferă consultanţă şi suport la nivel de design în momentul procurării unui apartament. În dependenţă de proiectul apartamentului şi preferinţele proprietarului, agenţia noastră elaborează o schemă de design care se aplică locuinţei dv-stră în mod calitativ, iar lucrările se efectuează în tempo rapid, cu rezultate vizibil durabile.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Offerings
Entertainment
Pricing
Comentarii