ARUS Restaurant & Villa

A Updated Iunie 30, 2021
ARUS Restaurant & Villa

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 69 07 11 33 / +373 79 79 51 21

Locatie

Adresa
str. Ciuflea, 38

Bine ati venit la Restaurantul Arus

Restaurantul ARUS este locatia care se face remarcata atunci cand vorbim despre calitate, servicii si atmosfera.

Va oferim o gama bogata si variata de preparate pentru a putea alege meniul potrivit placerilor dumneavoastra, toate acestea servite intr-un ambient impunator prin eleganta si stil. Condimentate cu pricepere si suflet in bucataria localului, preparatele noastre vor satisface cele mai rafinate gusturi.

Restaurantul ARUS va asteapta cu o sala spatioasa, care poate gazdui 150 invitati. Sala poate fi dispusa in functie de preferintele dumneavoastra, atat la mese rotunde cat si la mese patrate. Localul este dotat cu sistem de climatizare si ventilatie, pentru a asigura o petrecere a timpului cat mai placuta pe intreaga durata a evenimentului.

Va oferim servicii complete pentru ca nunta sau evenimentul dumneavoastra sa ramana in amintirea tuturor invitatilor. Cu profesionalism si multa daruire dorim a fi partenerii dumneavoastra in realizarea celor mai deosebite evenimente din Chisinau. Apelati la noi pentru organizare nunti sau organizari evenimente. Veti fi surprinsi de profesionalismul nostru.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii