Asterra Group

A Updated
Asterra Group

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 69 805 855 / +373 22 854 855

Locatie

Adresa
Str. Bucuresti 81
Cod Postal
MD 2012

Angajament nostru este de a oferi servicii inovatoare şi individualizate care satisfac necesităţile Clientilor noştri.


Asterra Group a fost înfiinţată pe 31 iulie 2006. Compania a cunoscut o creştere rapidă şi s-a aliniat cu succes în randul marilor operatori privaţi de asigurări. Creşterea volumului de afaceri şi numărul de clienţi în creştere, sunt factorii principali care au contribuit la creşterea, dezvoltarea şi extinderea teritorială a Companiei.
Asterra grup oferă la ora actuală o gamă completă de produse şi servicii de protecţie şi asigurare pe toate segmentele de asigurări - auto, bunuri, răspundere, viaţă, sănătate. Definitoriu pentru fidelizarea clientelei Asterra Grup a fost atitudinea responsabilă şi angajamentul faţă de clienţii noştri, diversificarea gamei de produse în concordanţă cu necesităţile lor, promptitudinea efectuării serviciilor de asigurare cît şi atitudinea individuală pe care angajaţii Asterra Group o oferă fiecarui Client în parte.

Recenziile utilizatorilor

1 review
Evaluare generală
 
1.0(1)
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii
O companie de kkt
Evaluare generală
 
1.0
O companie de kkt , dupa ce m-am refuzat de 3000mdl ca ei cica au calculat 3000mdl pt vopsirea si indreptare usii , care pretul pe piata pt asa servicii e minim 6000mdl , ei au trimis scrisoare ca cica nu am fotografiat ambele masini cu numerele sa se vada clar , in fotografie ,e clar ambele masini si numerele de pe ele
Raporteaza aceasta recenzie Comments (0) | A fost aceasta recenzie folositoare? 0 0