Bellona Moldova

A Updated
Bellona Moldova

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 60 220 333 / +373 78 220 333

Locatie

Adresa
str. Calea Orheiului, 120

Am devenit sursa ta de inspirație, de la lansarea în Republica Moldova a renumitului brand turcesc de mobilă Bellona,suntem mai aproape de tine și îți transmitem confortul prin calitate, diversitate și #design inedit.


Mobila inspiră viață în spațiul în care se află, de aceea, alegerea mobilierului potrivit înseamnă mai mult decât aspectul acestuia și frumusețea exterioară. Mobilierul este o investiție în confortul dvs. și această investiție trebuie să fie funcțională și să servească mulți ani, deci o îndrumare profesională în alegerea mobilierului este binevenită.

Dacă sunteți în căutare a unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție. Magazinul Bellona oferă mobilă pentru orice buget, la noi puteți găsi mobilă de lux în Chișinău și mobilă la preț accesibil. Indiferent de segmentul de preț pe care îl alegeți, puteți fi sigur că mobila noastră este o combinație perfectă de stil, design impecabil și materiale de calitate înaltă.

În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de mobilier, atât în stil clasic, neoclasic, cât și modele bazate pe tendințele moderne. Noi abordăm individual fiecare dintre clienții noștri, astfel vă putem garanta că dvs. veți obține cel mai bun raport între calitate și preț și veți fi mulțumiți de mobilierul propus.

Recenziile utilizatorilor

2 reviews
Evaluare generală
 
5.0(2)
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii
Recomand!
Evaluare generală
 
5.0
Aici am găsit cele mai stilate și calitative covoare în Chișinău! Bellona e un magazin de mobilă pe care îl recomand cu mult drag!
Raporteaza aceasta recenzie Comments (0) | A fost aceasta recenzie folositoare? 0 0
Extrem de multumita de mobila de la Bellona
Evaluare generală
 
5.0
Dintotdeauna mi-am dorit un pat dormitor frumos și încăpător. L-am găsit la Bellona, un magazin de mobilă care m-a cucerit din prima!
GE
Raporteaza aceasta recenzie Comments (0) | A fost aceasta recenzie folositoare? 0 0