Cardelen Divani

A Updated
Cardelen Divani

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 22 505 043 / +373 60 707 707

Locatie

Adresa
bd. Dacia, 29

Mobila moale cu un design particular!

“Cardelen Divani” este reprezentantul oficial din Republica Moldova al unei întreprinderi italiene de faimă internaţională Delta Salotti specializata in producerea mobilei capitonate din 1989.


Lideri ai calităţii, design modern, tehnologie performantă de maximă deosebire şi eleganţă, ce satisfac cele mai minuţioase cerinţe a fiecărui client.

La baza mobilierului persistă gama de feramente de origine italiană, ce prezintă o tehnologie modernizată. Extinderea mobilierului este telecomandată şi mecanică, fapt ce ne evidenţiază din cuplul celorlalţi producători.

Secretul calităţii moştenit din generaţie în generaţie pe parcursul unui șir de ani. Tendinţa spre dezvoltare, modernizare, realizarea celor mai deosebite idei, a adus Delta Salotti o stabilitate în timp şi pe piaţa a 40 de ţări ale lumii.

Misiunea întreprinderii S.R.L. “Cardelen Divani” este de a sprijini succesul clienţilor noştri oferindu-le la cel mai competitiv preţ, mobilier funcţional, confortabil, elegant şi de calitate superioară. Calitatea materialelor ecologice folosite şi individualitatea designului reprezintă caracteristicile principale ale mobilierului propus de S.R.L. “Cardelen Divani”.

Mereu atenţi şi respectuoşi faţă de piaţa internă şi externă, hotărâtă, în creştere şi mereu foarte exigentă, considerăm că ne putem propune ca o întreprindere modernă, flexibilă, calificată şi cu tendinţe spre creştere.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii