Restaurant Carmelo

A Updated Iunie 07, 2021
Carmelo
Carmelo
Carmelo
Carmelo

Informatie despre restaurant

Mesele servite
Gama de preturi

Informatii de contact

Numar de telefon
022 260 358

Locatie

Adresa
Veronica Micle 1/1

Restaurant cu specific italian

Noi nu facem decît sa creăm o bucătărie minunată si o atmosferă unică,dar si de asemenea facem miracole obisnuite:Restaurant Carmelo vă pregăteste zilnic un meniu distins din produse proaspete selectate de bucătarul sef al restaurantului.
Indiferent de combinatia de ingrediente, pizza este unul dintre preparatele cel mai des comandate, fiind indragita de catre toata lumea. Fie ca preferi o pizza vegetariana sau ca optezi pentru o pizza plina de ingrediente, pizza va reprezenta mereu alegerea ideala pentru pranz sau cina.
Restaurantul nostru ofera o varietate de preparate gustoase, numai din ingrediente proaspete, astfel incat pranzul sau cina sa se transforme intr-un adevarat deliciu. Atunci cand iti este pofta de o pizza delicioasa, dar si cand iti doresti sa o savurezi acasa, nu ezita sa comanzi de la noi. Iti oferim sortimente diversificate de pizza, de la simpla pana la cele mai complexe si delicioase retete, astfel incat sa satisfaca gusturile chiar si a celor mai pretentiosi gurmanzi.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii