Chateau Vartely

A Updated Iunie 16, 2021
Chateau Vartely
Chateau Vartely
Chateau Vartely
Chateau Vartely
Chateau Vartely
Chateau Vartely
Chateau Vartely

Informatie despre restaurant

Mesele servite
Gama de preturi

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 68 500 555

Locatie

Adresa
str. Eliberării 170/B

Potrivit standardelor vinificatorilor din lumea veche și lumea nouă, Château Vartely este o companie destul de tânără, dar care a devenit rapid un simbol drag al țării.


Pe teritoriul vinăriei nu doar producem vin, dar cultivăm și dragoste pentru acest produs. Succesele pe care le-am înregistrat nu doar în Republica Moldova, dar și pe plan internațional, se datorează calității produsului, relației noastre cu consumatorii și partenerii, dar și profesionalismului și entuziasmului echipei Château Vartely.

Restaurantul include 2 săli și poate găzdui evenimente de până la 260 de persoane. Aici savurați  vinurile Château Vartely cu bucătăria tradițională, dar și cea europeană. Însoțind perfect sărbători şi clipe unice, fie evenimente de familie sau de business. Château Vartely este locul perfect de a organiza diverse evenimente și ceremonii indoor și outdoor.

Amplasat departe de agitația capitalei, la doar 45 de minute distanță de Chișinău, Château Vartely este un restaurant modern de clasă înaltă, integrată cu stil într-o curte tradițional-moldovenească.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii