Citys

A Updated Iunie 15, 2021
Citys

Informatii de contact

Numar de telefon
062 022 077

Locatie

Adresa
Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt 128

Citys - partenerul tău imobiliar de încredere. 


Zi de zi selectăm și publicăm pentru tine cele mai bune oferte. Ești vânzător sau cumpărător, pentru a vinde sau a cumpăra avantajos un apartament sau alt bun imobil ai nevoie de o îndrumare profesionistă. O diversitate mare de imobile prezentată pe pagina Citys iti permite să faci alegerea corectă și să selectezi un apartament, o casă sau un birou care să-ti fie pe potriva. Compania Citys te va ghida pe intreaga durata a tranzacției de cumparare-vanzare a imobilului, iti va ajuta la pregătirea actelor necesare, la aprobarea creditului și va oferi consultanță juridică cu privire la toate problemele care pot aparea. Garantăm transparența și securitatea tranzacției.

Adesea, clienții noștri după ce procura un bun imobil au necesitatea de a face reparatie sau doresc sa schimbe mobilierul. Din aceste considerente, am decis să venim in ajutor și am lansat serviciul – reparația apartamentelor și fabricarea mobilei la comandă.

Compania noastră nu sa oprit doar in intremedierea bunurilor imobile, dar si a lansat construcția de case particulare, participam in constructia blocurilor locative și caselor de tip townhouse. Mereu selectam locația potrivită, unde totul va fi luat în considerare – teren de joacă, parcare, infrastructură dezvoltată. Fiecare casă este individuală. Pornind de la o fațadă elegantă și modernă, inclusiv si o planimetrie atent gândita.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Offerings
Entertainment
Pricing
Comentarii