Clinica Sancos

A Updated
Clinica Sancos

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 (22) 909 909 / +373 (22) 909 908

Locatie

Adresa
bd. Moscova, 16

Clinica "SANCOS" – este una dintre puținele instituții medico- sanitare din capitală care prestează întreg spectrul de servicii medicale la cel mai înalt nivel tehnologic și profesional.


  • Clinica " SANCOS " – calitate europeană a serviciilor medicale pentru locuitorii țării și oaspeții Moldovei.
  • În clinica " SANCOS" își desfășoară activitatea doar lucrători medicali calificați care îmbină cunoștințele și experiențele acumulate cu atitudinea empatică și delicată față de fiecare pacient.
  • Specialiștii Clinicii ''SANCOS'' sunt în proces continuu de perfecționare și calificare profesională.

Clinica ''SANCOS'' - fondată la 16 ianuarie 1987 este prima Clinică privată acreditată în Republica Moldova de către Consiliul Naţional de Evaluare şi Acreditare în medicină şi unica instituţie medicală din R.Moldova certificată de către organismele internaţionale – Certificatul ISO 9001: 2000.Clinica de Medicină Estetică ”SANCOS” reprezintă un centru medical în care profesionalismul colaboratorilor se întâlneşte cu exigenţele pacientului contemporan. Fondată încă în 1987, astazi, datorită spectrului larg de servicii prestate, experienţelor profesionale şi a echipei de specialişti, Clinica ”SANCOS” este unul dintre liderii pieței de servicii medicale private din Republica Moldova, certificată și de către organismele internaționale. Prin experiența acumulată, clinica ”SANCOS” a reușit să atingă un nivel european de prestare a serviciilor, unde respectul pentru pacient și etica actului medical stau la temelia activității. Astfel, “SANCOS” se poziţionează ca o companie sigură şi stabilă, care pune accent pe modernizarea activității, pe diversificarea şi calitatea serviciilor prestate şi pe consolidarea poziţiei pe piaţă.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Atmosferă
Locație
Evaluare generală
Comentarii