Covor.md outlet

A Updated
Covor.md outlet

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 22 855 337

Locatie

Adresa
Str. Uzinelor, 5

COVOR.MD este singurul showroom de covoare în care se găsesc produse din diferite țări de la diferiți producători. Tinde să fie trendsetter-ul producătorilor, mereu în contact cu furnizorii, să fie prezent la expoziții și evenimente de profil.


Fiind o companie specializată în comercializarea covoarelor de înaltă calitate, COVOR. MD a intrat pe piața vânzărilor de covoare din R. M. acum patru ani, pe care a și revoluționat-o prin noutatea digitală – graţie internetului și COVOR.MD, acum, consumatorii pot achiziţiona covoare la preţuri care nu ar fi fost posibile în trecut, având parte și de o varietate largă în alegere.

CALITATEA CONTEAZĂ Acesta este sloganul companiei. Așa au început să vină clienții care au observat și au apreciat, din start, noutățile pe care le aducea noul jucător pe piață – COVOR. MD a introdus livrarea, a adus produse hand made, covoare sisal din India, dar și prețurile democratice – se pune accentul pe realitatea prețului. Dacă vorbim de diversitate – acesta este un alt avantaj cu care au intrat pe piață cei de la COVOR.MD, ei sunt unicii care colaborează cu producătorii de covoare din Egipt și India. Turcia și Belgia, de asemenea, este țarile care fac parte din geografia achizițiilor de covoare. COVOR.MD a demonstrat că nu întotdeauna natural înseamnă, neapărat, foarte scump.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii