DONARIS

A Updated
DONARIS

Informatii de contact

Numar de telefon
(+373 22) 265 700

Locatie

Adresa
Bd. Moscova, 15/7

Genul de activitate: Asigurări generale


Societatea de Asigurări-Reasigurări DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP SA activează pe piața Moldovei din anul 1998.

Astăzi compania de asigurări DONARIS VIG SA este una din cele mai mari companii de asigurări de pe piața asigurărilor în Moldova

DONARIS VIG SA, ca și orice altă companie ce își respectă datoria, are o strategie de dezvoltare și poziționare bine gîndită, ce are la baza perpetuitatea perfecționării calității serviciilor, administrarea corectă a afacerilor și, desigur, executarea responsabilă a datoriilor sale. Toate impreuna permit Societații de Asigurări-Reasigurări DONARIS VIENNA VIG SA să se plaseze bine pe piața, să își fortifice pozițiile și să devină o companie profesionistă în domeniul asigurărilor.

Scopul de bază al companiei este de a oferi servicii calitative și competitive în domeniul asigurărilor și reasigurărilor ce corespund cerințelor clienților la prețuri rezonabile.

CASCO, „Cartea Verde”, RCA, asigurarea complexă a proprietății, asigurarea cazurilor excepționale, asigurarea sănătății persoanelor ce pleacă în străinătate – acestea sunt doar cîteva din serviciile de bază oferite de angajații DONARIS VIG SA.

Este de menționat faptul că Societatea de Asigurări-Reasigurări DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP SA este prima organizație în Republica Moldova, ce a determinat reasigurarea ca unul din serviciile sale de bază. Compania crede în sinceritatea si relați reciproce cu clienți și partenerii săi. Anume datorită acestui fapt compania este deschisă afacerilor cu companiile locale și internationale.

 

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii