GALAS Asigurări

A Updated
GALAS  Asigurări

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 022 213450 / Fax: +373 022 223954

Locatie

Adresa
bd. Grigore Vieru, nr. 28

Imaginea noastra conteaza mai mult decit un profit de moment!


Compania de Asigurări “GALAS” S.A. este o Societate pe Acțiuni care a fost fondată în anul 1999. Societatea este persoană juridică, care își defășoară activitatea în conformitate cu prevederile legislației în vigoare ale Republicii Moldova. Obiectul de activitate al Societății îl constituie: activități de asigurări și/sau reasigurări pe teritoriul Republicii Moldova și peste hotarele ei.

Compania își are sediul în mun. Chișinău, bd. Grigore Vieru, nr. 28, avind puncte de vînzare și în alte orașe ale țării, cum ar fi: Bălți, Cahul, Ungheni, Hincești, Orhei etc. Astăzi, GALAS S.A., activează cu succes pe piața asigurărilor din Republica Moldova, fiind reprezentată cu succes de o echipă profesionistă.

Angajamentul companiei „GALAS” față de clienţii săi este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentrează în oferirea unor produse moderne şi a unor servicii de calitate, care sa satisfacă nevoile cele mai variate de asigurare.

Pentru GALAS, definirea direcţiilor strategice de dezvoltare urmăreşte, înainte de orice, garantarea stabilităţii financiare a afacerii. În acest sens, evaluarea siguranţei financiare a activităţi pe baza indicatorilor specifici definiţi de legislaţia în vigoare evidenţiază capacitatea companiei de a face faţă, în orice moment, cu promptitudine, obligaţiilor de plata asumate prin contractele de asigurare.

Ne angajăm să asigurăm servicii eficiente și de cea mai înaltă calitate. Suntem dispuși de a găsi soluții optime de colaborare prin negocieri, de a oferi tarife competitive de asigurare și reasigurare, atât cu partenerii locali cît și cei internaționali.

Într-un mediu competitiv, trăsătură specifică a mediului de afaceri actual, suntem hotărâţi să inovăm, să căutăm şi să aplicăm cele mai bune soluţii.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii