INDECONSTRUCT-GROUP

A Updated
INDECONSTRUCT-GROUP

Informatii de contact

Numar de telefon
+37369911771 / +37379911770

Locatie

Cod Postal
MD-5601
Profesionalismul, promptitudinea, seriozitatea, experienţa şi garanţia lucrărilor sunt doar câteva dintre atuurile noastre!

Compania de constructie „INDECONSTRUCT-GROUP” SRL produce și comercializeaza atât fațade din piatră de calcar, blocuri de piatră de calcar, precum și cornișe decorative, baghete, coloane și alte elemente. De asemenea, oferim și servicii calitative de montare a acestora.


✅Fațadele din piatră de calcar reprezintă o placare frumoasă durabilă din piatră albă naturală pentru casa ta. Acestea au fost testate de-a lungul anilor, iar substanțele moderne hidrofuge elimină necesitatea restaurării pentru o lungă perioadă de timp.
✅Piatra de calcar poate fi procesată atât prin intermediul echipamentelor electrice cât și prin intermediul metodelor manuale, astfel încât aproape orice idee de proiectare este realizabilă.
✅Întrucât piatra de calcar se extrage doar în R. Moldova, îți garantăm că locuința ta nu va fi doar elegantă și frumoasă ci și una deosebită.
✅Fațadele din piatră de calcar pot fi montate atât deasupra unui strat de izolație termică (vată minerală, polistiren etc.), cât și pe o fațadă finisată din astfel de materiale.
Vă garantăm că alegerea acestui material este una a calității și durabilității.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii