Keller Holz Gastropub

A Updated Iunie 07, 2021
Keller Holz
Keller Holz
Keller Holz
Keller Holz

Informatie despre restaurant

Mesele servite
Gama de preturi

Informatii de contact

Numar de telefon
0689 99 910

Locatie

Adresa
bul. Stefan cel Mare, 71

Еste locul perfect pentru a savura adevărata bere artizanală și gastronomia selectă.


Denumirea „GASTROpub” poartă o semnificație profundă.
Bucătarii noștri au colectat cele mai bune rețete din întreaga lume, au adăugat propria viziune, au luat în considerare tendințele gastronomice moderne și, bazându-se pe toate acestea, au dezvoltat poziții în meniu și gustări de autor care se combină perfect cu diferite stiluri ale berii artizanale Keller Holz.

Cartea de vizită a noii noastre fabrici de bere Keller Holz, unde producem bere utilizând malțul premium german Weyermann și echipamentele de ultimă generație de la Caspary. Somelierul nostru de bere vă va ajuta să experimentați gustul și va dezvălui toate caracteristicile tipurilor de bere. Iar bucătarii Keller HOLZ Gastropub au selectat cele mai bune rețete din întreaga lume și, pe baza lor, au dezvoltat bucate de autor care se asociază perfect cu toate tipurile de bere artizanală. Inima Gastropub-ului nostru Keller Holz este camera frigorifică. Datorită temperaturii constante, gustul berii rămâne mereu același la Gastropub, așa cum a fost produs la fabrică. Întregul sortiment de bere Keller Holz trece prin conducte răcite - ca prin vasele de sânge și ajunge direct în paharele oaspeților noștri.

Fiecare dintre angajații noștri este un adevărat expert în cultura berii artizanale. Vom face tot posibilul pentru ca fiecare oaspete să se alăture și să devină, de asemenea, parte din așa zisa “cultură mondială a berii artizanaleVom face tot posibilul pentru ca fiecare oaspete să se alăture și să devină, de asemenea, o parte a acestei culturi mondiale multilaterale.

Слайд
Слайд
Слайд

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii