Kozlovna

A Updated Iunie 08, 2021
Kozlovna
Kozlovna
Kozlovna
Kozlovna

Informatie despre restaurant

Mesele servite
Gama de preturi

Informatii de contact

Numar de telefon
0790 29 999

Locatie

Adresa
A. Puskin 24

Kozlovna este un restaurant inedit, sută la sută cu caracter ceh. Dacă vorbim de berea Kozel, atunci vorbim despre Kozlovna.

Conceptul Kozlovna a apărut în Cehia câțiva ani în urmă și a devenit în scurt timp foarte popular printre amatorii adevăratei beri și bucatăriei tradiționale cehe.
În Cehia există peste 10 restaurante Kozlovna, iar restaurantul din Moldova este primul care a fost deschis în afara Cehiei.
Kozlovna e un proiect unic in felul său, gândit în cele mai mici detalii de specialiștii din Cehia pentru a transmite atmosfera unică a unui pub tradițional ceh.
Aici totul este deosebit, de la mobilier și elemente de design, până la bucate. Meniul este elaborat de către bucătarii din Cehia conform rețetelor tradiționale cehe, iar multe dintre bucate conțin berea Kozel ca și ingredient.
Doar aici veți avea parte de adevărata ospitalitate a sătucului ceh, o ambianță de neuitat și sigur- cea mai proaspătă bere blondă și brună Kozel!
Restaurantul-berărie Kozlovna se află în centrul Chișinăului, str. Puskin 24 și e gata să bucure vizitatorii săi cu bere si bucate cehe la preturi accesibile!

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii