MagnaMed

A Updated
MagnaMed

Informatii de contact

Numar de telefon
022 791 389 / 068 363 657

Locatie

Adresa
str. Acd. Natalia Gheorghiu, 3

Centrul MagnaMed este dotat cu o instalaţie de rezonanţă magnetică unică, un tomograf IRM de inalta performanta de la Philips–Ingenia Ambition de 1.5 Tesla


IRM-ul este o metodă de investigație non-invazivă care vă permite să scanați cu mare precizie structura creierului /măduvei spinării, a altor părți ale corpului și să identificați maladia fără intervenție chirurgicală.
Centrul medical “MagnaMed” este dotat și cu o instalaţie de rezonanţă magnetică unică de tip deschis.Soluţia constructivă a acestui model de scaner, lipsa sistemului de tunel, completamente exclude disconfortul moral, psihologic al pacientului şi claustrofobia în timpul investigaţiei.
Colectivul este reprezentat de medici radiologi-imagişti de înaltă calificare cu experiență în domeniu de peste 20 ani, de tehnicieni experimentaţi, personal administrativ atent şi grijuliu.
Spaţiile confortabile şi plasamentul comod al clinicii permit asigurarea unui nivel înalt al calităţii serviciilor medicale în timp convenabil pentru pacient.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Atmosferă
Locație
Evaluare generală
Comentarii