M&V Construct

A Updated
M&V Construct

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 790 05 104 / +373 68010222

Locatie

Adresa
şos. Hînceşti, 43
Suntem o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul constsructiilor. Realizam orice lucrari de finisare la cel mai inalt nivel.

«M.V. Construct Service» este o companie de construcții de nouă generație, cu viziune europeană și abordare modernă, implementând tot ceea ce este mai bun în acest domeniu pe piața imobiliară din Moldova. Activitatea profesională a dezvoltatorului este orientată preponderent spre satisfacerea nevoilor clienților săi, având în vedere cererile și dorințele acestora la fiecare etapă a construcției.

Structura funcționării dezvoltatorului este determinată de utilizarea sistemelor și metodelor moderne, care corespund standardelor stricte de construcție, precum și folosirea materialelor de înaltă calitate și a personalului calificat. «M.V. Construct Service» construieşte în zone ecologic pure din capitala Moldovei, oferind clienţilor săi imobile confortabile, calitative si sigure, cu o privelişte excelentă din fereastră, posedând infrastructură bună si accesibilitate adecvată la transport.

Apartamentele de la compania «M.V. Construct Service» se remarcă prin planificările sale interesante și sunt predate clienților într-un finisaj alb de înaltă calitate, care permite viitorilor proprietari să-și aranjeze interiorul la propria discreție

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii