Max Fitness

A Updated
Max Fitness

Informatii de contact

Numar de telefon
060 400 700 / 022 44 27 00

Locatie

Adresa
B-dul Moscova, 11/5

Maxfitness este un fitness club din Chişinău, situat în sectorul Râşcani, comod şi tehnologic.


MaxFitness - еste un club de nivel european, cunoscut ca unul dintre cele mai bune din Chișinău. Clienții Max Fitness apreciază profesionalismul echipei, diversitatea și calitatea serviciilor oferite, precum și abordarea individuală față de fiecare  persoană care a trecut pragul clubului. Pentru echipa Max Fitness, modul sănătos de viață nu presupune doar cuvinte, ci un stil de viață și noi știm cum să vă schimbați stilul de viață!

Oaspeții clubului au la dispoziție o sală de forță spațioasă și luminoasă, cu o suprafață de peste 450 mp. Sala este înzestrată cu echipamente profesionale de la firma technogym și este împărțită în mai multe zone funcționale: o zonă cardio, o zonă pentru antrenamentele de forță, o zonă cu greutăți libere și cu un ring de box.

La exterior, complexul de antrenamente KINESIS seamănă cu o sală de odihnă. KINESIS este un complex de antrenamente, exercițiile căruia se potrivesc pentru absolut oricine. Singura contraindicație este tensiunea arterială și febra ridicată.

La MaxFitness există trei săli pentru programe de grup, unde se desfășoară o varietate de antrenamente aerobice, de forță și de dans. Amatorii de antrenamente măsurate, pentru restabilirea armoniei interioare, pot veni la programele Body & Mind (Corp și Minte).

Pentru îngrijirea deplină a sănătății și a frumuseții, la MaxFitness este și un cabinet de masaj. Specialiștii experimentați din salonul de masaj al fitness-centrului Max Fitness vă invită la un masaj relaxant, terapeutic, anticelulitic și cu aparate.

De asemenea, la îndemâna clienților este un solar, o saună, o cameră pentru copii și un fitness-bar, unde puteți bea un suc proaspăt stors, un cocktail proteic și chiar puteți lua micul dejun dacă nu ați reușit să mâncați acasă. Max Fitness este lucrul pentru rezultate, este atingerea obiectivelor, este o oportunitate de a petrece timpul util și cu plăcere!

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Atmosferă
Personal
Locație
Preț
Evaluare generală
Comentarii