Moldasig

A Updated
Moldasig

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 22 889 889 / Fax +373 22 238 346

Locatie

Adresa
str. Albișoara 42
Cod Postal
MD- 2005

Reputația MOLDASIG de lider al pieței de asigurări din Republica Moldova, de practic două decenii, este susținută de încrederea asiguraților precum și de lucrul asiduu al echipei profesioniste și deservirea prestată cu diligență.

 


Suntem aproape de fiecare client, în orice moment și în orice locație, atât în Moldova, cât și peste hotarele ei. În serviciul clienților MOLDASIG activează actualmente peste 100 de oficii moderne, combinate într-o singură rețea. Cele peste 30 de produse de asigurare din portofoliul companiei oferă posibilitatea de a asigura absolut totul ce este mai prețios și important în afacerile și viața privată a clienților noștri.

Rapoarte financiare ale companiei, an de an, arată că situația financiară este ireproșabilă din perspectiva normativelor. Indicatorii de solvabilitate și lichiditate sunt mult peste limitele reglementate. Totodată, conform indicatorului de mărime a activelor, MOLDASIG cea mai mare companie printre deținătorii de licență pentru categoria “asigurări generale”.

La baza relației cu Asigurații companiei MOLDASIG stau nu doar indicatorii financiari ireproșabili și siguranța achitării despăgubirilor, dar și condițiile de asigurare avantajoase, precum și onestitatea echipei de profesioniști.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii