MOLDCARGO

A Updated
MOLDCARGO

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 22 23 37 01

Locatie

Adresa
str. Vasile Alecsandri, 97

Genul de activitate:  Asigurări generale


Societate de Asigurări-Reasigurări “MOLDCARGO“ S.A. a fost înființată în octombrie 1999, fondatorul majoritar fiind Asociația Internațională a Transportatorilor Auto (AITA).

Societatea și-a început activitatea în anul 2001, scopul de bază, pe care îl urmează compania Moldcargo și misiunea sa pe piața constă în prestarea serviciilor calitative de asigurare pentru companiile de transport si expediție, companiile turistice, intituțiile financiare și desigur persoane fizice.

Asigurînd prosperitatea clienților timp de 16 ani, societatea se bucură în continuare de o reputație la un nivel destul de înalt, lucru care se datorează angajaților cu o experiență bogată în domeniul prestat.

Spectrul de servicii prestate de către SAR Moldcargo SA este foarte larg - AUTOCASCO, CARGO, CMR, AERO CASCO, «Carte verde», RCA, asigurarea transportatorilor, asigurare benevolă a răspunderii civile, cheltuielilor medicale, sănătații, bunurilor materiale, finanțelor etc..

Moldcargo S.A. încearcă zi cu zi să afle necesitățile clienților și să ofere cele mai noi și actuale servicii de asigurări.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii