NEW YORK RESTAURANT COURTYARD BY MARRIOTT CHISINAU

A Updated Iunie 03, 2021
New York
NY
new york
New York

Informatie despre restaurant

Mesele servite

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 78 853-355

Locatie

Adresa
str. Arborilor 21/A

Mâncăruri delicioase și exclusive, și o atmosferă perfectă pentru oaspeții îndrăgiți.

În 2003 New York a devenit o piatră de hotar în viața socială a Chișinăului. Restaurantul a fost decorat cu elemente vizuale newyorkeze, a căpătat servicii și management prietenoase, cu un mix de rețete de bucate și băuturi originale americane și internaționale clasice. New York a demonstrat, că un loc cu un caracter american adevărat prietenos și distractiv poate fi creat într-un oraș unde stilul de viață a fost puternic influențat de vechile obiceiuri sovietice.

Serviciile și calitatea restaurantului New York au fost caracterizate drept bune, chiar mai bune decât exemplele reușite ale restaurantelor renumite din lume care au concepte similare. New York a oferit Happy Hours, petreceri diverse conceptuale în weekend și zile cu tematici speciale. Toate acestea au fost capabile să creeze un amalgam de străini din diferite culturi cu localnici bucurându-se de aceeași atmosferă aproape în fiecare zi.

Din păcate, New York a fost închis în 2006, din cauza unei alte decizii comerciale de succes a proprietarilor acestei locații.

Închiderea unui loc atât de popular a fost considerată o mare pierdere pentru viața socială a Chișinăului. Recent, restaurantul New York și-a redeschis ușile cu mai multe oferte tentante, mâncăruri delicioase și exclusive, și o atmosferă perfectă pentru oaspeții îndrăgiți.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii