PANADERO, Maestru Patiser

A Updated Iulie 02, 2021
PANADERO, Maestru Patiser

Informatii de contact

Numar de telefon
0620 40 404

Locatie

Producem și livrăm cei mai delicioși croasanți, gata pentru copt, pentru ca tu să ai mai mult timp pentru tine și familia ta.


Trăiești într-un ritm alert, ai programul încărcat, ești mereu grăbită, iar timpul îți lipsește cu desăvârșire... Timp pentru a te răsfăța și pentru a-ți alinta familia, pentru a te bucura de lucruri mărunte, timp pentru visele tale care așteaptă să fie realizate.

Când vine vorba de a pregăti acasă plăcinte, sarmale sau torturi, deja știi la ce magazin să mergi pentru a găsi semipreparatele ce te salvează. Dar ce faci atunci când te gândești la produse selecte de patiserie, așa cum ar fi croissanții..., croissanții ideali pe care îi admiri în vitrinele patiseriilor și-i visezi cînd ți-e gândul la o călătorie romantică în orașul iubirii?!

PANADERO, Maestru Patiser îți oferă soluția – linia de produse congelate de patiserie menită să te răsfețe cu cei mai delicioși croissanți, proaspăt copți la tine în bucătărie. Croissanții perfecți sunt aproape gata, tu doar trebuie să-i pui la cuptor și în 20 de minute bucuri întreaga familie cu cele mai romantice produse de patiserie.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii