Polimobil

A Updated
Polimobil

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 699 33 944 / +373 682-00-441

Locatie

Adresa
str. Decebal, 78/1

 

Etalon al confortului şi calităţii!

Bălți Show room (Fabrica de mobilă) Str. Ștefan cel Mare 146a


Compania ”POLIMOBIL” creează o mobilă prestigioasă de clasă europeană, care pe drept este considerată astăzi un etalon al confortului şi calităţii. Pe tot parcursul acestei perioade, noi am implementat tehnologii europene în producţie şi am investit în produs, pe care cu mândrie îl numim ”unic”. Unic în primul rând datorită îmbinării calităţilor importante pentru cumpărători: preţ rezonabil, calitatea înaltă şi confort.

Linia de modele surprinde prin varietatea şi splendoarea sa: bucătării, antreuri, dulapuri, mese, scaune, canapele, elemente de colț. Sortimentul întreg se confecţionează cu un utilaj performant, de import, care asigură calitate și productivitate înaltă. Pentru noi, constă în lărgirea permanentă a sortimentului şi reînnoirea produselor fabricate, care întrunesc stilul modern şi calitatea înaltă. Pentru a atinge aceste obiective lucrează peste 80 de persoane! Peste 50% din mobilierul tapiţat şi 97% din mobil a corp se produc pe baza comenzilor individuale de orice complexitate şi formă, în funcţie de posibilităţile noastre.

Creând şi comercializând mobila noastră, noi ne bazăm pe ideea globală a calităţii în fiecare detaliu: de la alegerea minuţioasă a materialului, a mecanismelor, a ţesăturilor şi a componentelor până la standardele folosite în deservirea clienţilor. Toate modelele noi de produse se testează după cele mai severe reguli şi trebuie să suporte acţiunea care imită utilizarea zilnică de lungă durată.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii