Pro Building Concept

A Updated
Pro Building Concept

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 68 933 001 / +373 69 959 289 / +373 68 202 444

Locatie

Adresa
str. Calea Moșilor, 38
Pro Building Concept - Expert in fațade

- Termoizolarea fatadelor
- Finisaje cu tencuiala decorativa
- Fatade ventilate
- Placari cu klinker, ceramogranit, HPL, etalbond
- Materiale de constructii Hasit si Rofix
- Expertiza termoenergetica


Compania noastră are o experiență vastă în domeniul prelucrării fațadelor. Rezultatele calitative și clienții satisfăcuți reprezintă standardele noastre minime.Un astfel de rezultat este garantat de experiența noastră îndelungată, specialiștii noștri de calificare înaltă și materialele de calitate din Austria.

Scopul Pro Building Concept este simplu – dorința de a vă oferi o viață confortabilă și plăcută, într-o casă cu fațadă frumoasă și funcțională. Fațadele noastre garantează rezistență la umiditate, izolare termică, izolare fonică și conferă individualitate fiecărei locuințe. Înainte de a da startul lucrărilor, analizăm cu multă atenție toate detaliile proiectului și particularitățile șantierului, de aceea nu avem niciodată probleme în timpul executării comenzii sau după realizarea acesteia.

Efectuăm finisajul pereților cu diverse tipuri de materiale, fiecare având calități și avantaje specifice. Experţii noştri vă vor consulta gratuit și vă vor ajuta să alegeți finisajul cel mai adecvat edificiului dumneavoastră!

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii