Castel Mimi Restaurant

A Updated Iunie 04, 2021
Castel Mimi
Castel Mimi
Castel Mimi

Informatie despre restaurant

Mesele servite
Gama de preturi

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 265 0 1893

Locatie

Adresa
Strada Dacia nr.1,
Cod Postal
MD-6512

Restaurant de fine dining „Bufnița albă

Restaurantul și barurile Castel Mimi sunt locația perfectă pentru cei care vor să se delecteze cu specialități rafinate din bucătăria gastronomică moldovenească, într-o ambianță relaxantă și luxoasă.

Toate bucatele sunt preparate din ingrediente proaspete de cea mai înaltă calitate, concepute ca să aibă un impact minim asupra mediului. Plăcerea există în fiecare mușcătură, în special acompaniată de vinurile moldovenești de top din colecția noastră. Citiți mai departe pentru detalii despre restaurantul tradițional cu bucătărie fină „Bufnița albă” sau încercați barurile noastre Wine & coffee time bar și Wine party room.

Restaurant de fine dining „Bufnița albă

„Bufnița albă” este primul restaurant cu bucătărie fină din Moldova, unde vă puteți bucura de preparate excepționale inspirate din gastronomia tradițională moldovenească, cu influențe fine ale bucătăriei franțuzești din regiunea Provence. Vă puteți delecta cu cea mai bună mâncare și vinuri excelente pe care Moldova le poate oferi în locația incredibilă a vinăriei Castel Mimi. Meniul nostru À La Carte vă va uimi print-o selecție bogată de delicatese, toate preparate de bucătarul nostru după cele mai bune rețete.

ORE DE DESCHIDERE

Luni – marți: închis

Miercuri – Vineri: 12:00 – 20:00

Sâmbătă – duminică: 12:00 – 22:00

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii