Restaurant MiaDora

A Updated Decembrie 14, 2023
Restaurant MiaDora

Informatie despre restaurant

Gama de preturi

Informatii de contact

Numar de telefon
0675 65 656

Locatie

Adresa
str. Hristo Botev, 25A
Cod Postal
MD-2043

Locația perfectă, pentru cele mai importante evenimente din viață!


Timpul nu s-a scurs în zadar pentru noi. Sunt doar 19 ani de cînd ne orientăm forţele şi pasiunea către crearea unui restaurant-model, dar am reuşit deja să ne bucurăm din plin de aprecierea Dumneavoastră.

Nu ne propunem să acoperim toate tipurile de servicii, prestate în mod obişnuit de restaurante. Aceasta ar însemna să ne mulţumim oferind ceva pur şi simplu bun. Restaurantul MiaDora îşi asumă responsabilitatea de a fi unic pe piaţa autohtonă prin atitudinea manifestată faţă de evenimentul din viaţa Dvs.
Timpul ne-a învăţat să alegem calitatea. Noi doar gătim şi deservim. Regeşte. De altfel, principalul motiv pentru care am adoptat o atitudine perfecţionistă este strîns legata de cei pentru care muncim cu dăruire de sine. Or, MiaDora este gazda firilor nobile.
Mai fideli ca oricînd, oaspeţii ne-au cultivat dorinţa sinceră de a prelua o manieră absolut specifică de activitate. Aşadar, noi creăm în mod consecvent o şcoală înaltă a deservirii. De la discreţie şi respectare strictă a protocolului în cadrul unei întîlniri de afaceri, pe care aţi fixat-o în localul nostru, pînă la adevărat spectacol al artei culinare în timpul unui festin de zile mari – toate însuşite cu desăvărşire pentru Oaspetele drag, cel care ştie să pună preţ pe calitate.

O sală cu o capacitate de pînă la 270 de persoane şi o curte încăpătoare, în care perfecţiunea spaţiilor verzi e perturbată doar de clasicul arhitecturii greco-romane... Izolare acustică ireproşabilă şi chelneri care şi-au deprins meseria de la specialişti de talie internaţională... O bucătărie care face faţă cu brio cerinţelor celor mai pretenţioşi gurmanzi. Şi acestea sunt doar cîteva din avantajele de care Vă puteţi bucura la restaurantul MiaDora.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii