Richland Restaurant

Fierbinte
A Updated Iulie 18, 2023
Richland Restaurant
Richland Restaurant
Richland Restaurant
Richland Restaurant

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 68 07 99 44 / +373 68 07 99 66

Locatie

Adresa
com. Grătiești, șos. Balcani, M21 - km 10

Restaurant · Locaţie pentru nunţi · Catering

RICHLAND este locatia perfecta pentru evenimetul TAU!

RICHLAND este un restaurant exclusivist, amplasat in afara orasului cu o vedere panoramica impresionanta ce ofera posibilitatea de a organiza un eveniment departe de agitatia orasului, în aer liber, in mijlocul naturii  pe malul lacului Gratiesti.Un prim pas facut in acest local este de ajuns sa te faca sa te simti ca intr-un adevarat Palat: arhitectura este spectaculoasa, cu o curte imensa inverzita, iar saloanele sale sunt unice: coloane impunatoare si trepte de marmura cu decoratii argintii, vitralii si oglinzi masive, creeaza impreuna o atmosfera de poveste.

Bucatele intotdeauna proaspete sunt concepute din ingrediente de calitate si atent verificate de specialisti in gastronomie, ale caror retete indelung experimentate au constituit deja deliciul a mii de gurmanzi. Bucatarul nostru va va pregati un meniu festiv, care va va oferi o paleta stralucitoare de arome. Gindite cu stil, preparatele culinare de inalta clasa oferite in cadrul meniurilor vor satisface cu siguranta cele mai variate preferințe.

Va oferi o abordare individuala a organizarii evenimentului dumneavoastra. Personalul nostru va avea in vedere fiecare element si va tine cont de dorintele dvs., creand in acelasi timp una dintre cele mai memorabile zile din viata dvs.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii