Sala de Aur

A Updated Iulie 20, 2021
Sala de Aur

Informatii de contact

Numar de telefon
+37322 593 555 / +37360 058 883

Locatie

Adresa
str. Ghidighici, nr. 1/2

Sala de Aur - localul de evenimente care pune la dispoziția invitaților un meniu variat, divers și unic, cu servicii de calitate la un preț corespunzător.


Sala de Aur este un complex cu patru nivele destinat unei singure ceremonii, curtea este divizată în parcare păzită cu o capacitate pentru 80 de autoturisme şi o terasă bine amenajata. Fiecare moment al sărbătorii este bine delimitat ca spaţiu, începînd cu holul de la intrare, unde este amplasată masa cu băuturi alcoolice, vestiarul şi fumuarul interior şi, continuînd cu etajul 2, unde se află spaţiul de întîmpinare a oaspeţilor cu accesoriile necesare: coloane cu flori, canapea, masă cu fructe, dulciuri, băuturi fierbinţi şi răcoritoare.
Sala de Aur are un design clasic îmbinat cu elemente de modern.
Capacitatea Sălii este de la 90 la 208 persoane. Încăperea este dotată cu boxe ce asigură confortul auditiv la masă, proiector şi 4 ecrane TV pe care pot fi difuzate diferite imagini legate de ceremonie. Mesele de sărbătoare au capacitatea de la 8 la 20 de locuri.
Propunem bucate europene şi tradiţional moldoveneşti. Numărul de farfurii şi cantitatea bucatelor sunt calculate în aşa fel, încât oaspeţii să rămână satisfăcuţi mult timp după, iar mirii împreună cu părinţii lor să nu cheltuie în zadar mai mult decât se cere.
Preţul serviciilor nu este cel mai mic din oraş, dar raportul preţ/calitate este cel mai optimal, astfel Sala de Aur este cel mai indicat local pentru sărbători familiale selecte la preţuri rezonabile. Costul se stabileşte în dependenţă de meniul selectat de către comanditari şi nu se achită nimic în plus, nici arenda, nici deservirea ospătarilor, nici procentajul bucătarilor şi nici folosirea terasei. Nu este nevoie de adus suplimentar nimic, deoarece multe accesorii, bucate şi băuturi se oferă sub formă de bonus.
Vă aşteptăm, cu drag, la Sala de Aur, localul perfect pentru sărbătorile familiale selecte!

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii