Restaurant SALAT

A Updated Iunie 02, 2021
SALAT
SALAT
SALAT

Informatie despre restaurant

Mesele servite

Informatii de contact

Numar de telefon
079-477-277

Locatie

Restaurante SALAT

bd.Dacia 36

str.Burebista 40/2

str. Alba Iulia 206

str. Kiev 16/1

SALAT Restaurant - Ungheni - Strada Naţionala 17 tel. 0685 88 999

SALAT Restaurant - Bălți -str. Decebal 148

Aflat deja în 5 orașe din Republica Moldova, restaurantul SALAT este destinația perfectă pentru gurmanzi. Fie că dorești să iei prânzul, să te relaxezi cu prietenii la terasă sau să serbezi un eveniment important din viața ta, SALAT îți vine în întâmpinare cu un design interior deosebit, meniu variat și prețuri accesibile.

Chelneri cu o înaltă calificare în deservire, va asigura oaspeților noștri o satisfacție plăcută nu doar în savurarea bucatelor ci și petrecerea timpului într-o atmosferă frumoasă. Bucatele inedite, colectate din întreaga lume preparate de bucătari iscusiți cu ușurință pot satisface pofta oricărui oaspete.

De a crea o bucatarie multinațională, cu un meniu bogat de bucate colecate din toate colțurile lumii. Atmosferă plăcuta de a petrece timpul relaxant și departe de grijele cotidiene. SALAT este locul perfect atât pentru întruniri de afacere, evenimente corporative, atât și pentru a petrece timpul alaturi de familie, prieteni și cei dragi.

Restaurant SALAT oferă o varietate de mâncăruri bazate pe bucătăriile naționale a diferitor țări. Dacă dorești să guști ceva deosebit, poți efectua o comandă chiar acum.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii