Școala auto ARTUR CECAN

A Updated
Școala auto ARTUR CECAN

Informatii de contact

Numar de telefon
069-649-643 / 022-93-00-22

Locatie

Adresa
str. Sarmizegetusa 37/2

Prima școală auto din Moldova, care activează după model american, în parteneriat cu UNITED NATIONS Moldova și Inspectoratul Național de Patrulare a IGP.


Școala auto Artur Cecan a fost fondată în anul 2009. Începînd cu anul 2009 și pînă în prezent, aceasta este școala unde elevii nu doar studiază teoria și manevrele necesare pentru a conduce un autovehicul, ci devin o familie. Școala unde indiferent de religie, limbă vorbită sau naționalitate, legi prietenii pentru întreaga viață. Aici lecțiile teoretice devin mai interesante prin materialele 3D ilustrative folosite, iar lecțile practice, video înregistrarea din cadrul acestora, simulatoarele folosite, te transpun într-o lume imaginară a situațiilor rutiere necesare de evitat și crează amintiri care vor rămîne pentru toată viața.

Chiar dacă dispui de permis de conducere sau ai frică de volan, ești conducător începător sau ești viitorul cursant al școlilor auto, școala auto Artur Cecan are o abordare personalizată pentru fiecare persoană, în acest mod, găsind cheia către succesul tău.

Niciodată nu am spus că suntem cei mai buni, însă încercăm să fim deosebiți prin cursurile adiționale care le oferim studenților noștri, prin legătura sufletească și prin prieteniile legate cu ei.

Succesul în mare parte depinde de fiecare dintre noi, dar dorim din tot dinadinsul să fim parte a succesului elevilor noștri.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii