UNIQA Wall Systems

A Updated
UNIQA Wall Systems

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 690 86 472

Locatie

Adresa
str. Chisinaului nr.16
Cea mai bună soluţie pentru construcţia din paneluri a caselor cu pereţi prefabricaţi, a caselor pasive sau modulare.

Uniqa Wall Systems este o companie moldo-olandeză ce implementează în Moldova noi tehnologii și inovații în domeniul construcțiilor. Începând cu anul 2016, am adus acasă un nou model de afacere, ce presupune prefabricarea panourilor de construcție în condiții de fabrică și asamblarea lor în teren, pentru crearea unui nou tip de locuințe — eficiente energetic.

Casele eficiente din punct de vedere energetic sunt case izolate corect. Acest aspect prezintă două mari avantaje:

- Reduce emisiile de dioxid de carbon 28% din emisiile globale de dioxid de carbon provin din consumul de energie în clădiri - Reduce costurile de întreținere cererea redusă de energie ne poate oferi o calitate mai bună a aerului.

Aceste beneficii ne oferă capacitatea de a combate schimbările climatice, fiind totodată mai eficiente din punct de vedere al resurselor. Uniqa folosește o tehnologie brevetată olandeză, ce respectă codul de construcție olandez. Aceasta ne permite să asigurăm nivelul de calitate european și corespunderea standardelor internaționale.

Casele produse în fabrica din or. Ștefan Vodă sunt exportate în mai multe țări europene - Olanda, Germania, România, Elveția. Desigur că suntem bucuroși să construim și pentru cei de acasă, în Republica Moldova.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii