Urbanconstruct-TT

A Updated
URBANCONSTRUCT-TT

Informatii de contact

Numar de telefon
0(22) 63-28-22 / 069-11-21-24 / 060-10-30-33

Locatie

Adresa
str. Muncești, 280/2
Cod Postal
2002

„CONSTRUIM CASE, CLĂDIM ÎNCREDERE”


În 2005 Compania a devenit antreprenorul general al companiei Lukoil și a construit peste 300 stații de alimentare în multe țări. În anul 2009 „URBANCONSTRUCT-TT” S.R.L. și-a îndreptat eforturile în domeniul construcției blocurilor locative, devenind astfel recunoscută pe piața imobiliară a Republicii Moldova.În procesul desfășurării activității sale Compania se bazează pe fondurile proprii, iar acest fapt îi conferă stabilitate în mediul economic dur ce a cauzat falimentarea mai multor companii.

Pentru a asigura liniștea și securitatea în casa dumneavoastră noi selectăm cele mai bune și mai calitative materiale de construcție și finisare care sunt disponibile în prezent. Compania noastră reunește peste 200 de profesioniști calificați. Noi utilizăm cele mai noi tehnologii și echipamente moderne.

Până în prezent, compania a finalizat cu succes o serie de proiecte (blocuri locative și case particulare), printre care blocul rezidențial de pe șoseaua Balcani 2/2, din sectorul Buiucani. În 2010 acest complex a fost premiat la categoria «Casa Anului» de către primarul municipiului Chișinău.

Toate blocurile locative construite de către „URBANCONSTRUCT-TT” S.R.L., au fost date în exploatare înainte de termen, depășind astfel așteptările clienților .

Obiectivul principal al Companiei este să oferim clienților noștri calitate, fiabilitate și prețuri competitive.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Evaluare generală
Comentarii