Vatra Neamului

A Iunie 03, 2021
Vatra Neamului
Vatra Neamului
Vatra Neamului
Vatra Neamului

Informatie despre restaurant

Mesele servite
Gama de preturi

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 22 226 839 / +373 79 41-43-01

Locatie

Adresa
str. Pușkin 20B

Descoperă istoria, tradițiile și atmosfera țării în ansamblu, mâncăruri delicioase preparate după rețete vechi.

Lumea modernă se dezvoltă cu o viteză extraordinară, orașele se modernizează, se schimbă nevoile umane. Dar rămâne întotdeauna neschimbată dorința unei persoane de a fi în confort și comoditate, înconjurată de rudele și prietenii apropiați. Chișinăul de astăzi are puține asemănări cu acel oraș care a fost cândva, dar există locuri, care ne vor aminti de trecut, ne vor descoperi istoria sa și a țării în ansamblu. Pentru a scăpa de oraș și pentru a ne afla în Moldova din alte vremuri, cu tradițiile și atmosfera sa, nu este necesar de a pleca din Chișinău, acest lucru se poate face fără a părăsi orașul, chiar în inima capitalei.

Restaurantul-muzeu Vatra Neamului - nu este doar un loc unde vă puteți bucura de mâncăruri delicioase preparate după rețete vechi, dar este și locul unde vă veți simți parte din istoria națiunii.

Înainte în încăperea restaurantului a fost un magazin de antichități, și o parte din colecția acesteia a fost transferată restaurantului. Aici sunt peste tot antichități și obiecte vechi pe care nu le veți găsi în alte restaurante. Interiorul restaurantului este decorat cu portrete ale marilor conducători moldoveni, prinți, scriitori și poeți, aici istoria parcă ar lua viață.

Sălile Restaurantului sunt decorate bazându-se pe o excursie în trecutul Moldovei. Atmosfera secolelor trecute te va lăsa să te simți atât țăran, boier și domn. Pentru acest fapt, vizitatorilor restaurantului li se oferă la alegere mai multe săli, unde te poți cufunda în atmosfera Evului Mediu, regal sau în cele mai vechi timpuri.

Restaurantul are săli cu un stil și atmosferă unică, săli, care conduc oaspeții spre momente diferite ale culturii Moldovenești. Restaurantul în total are 6 săli și toate au un interior special și stilizat într-o epocă diferită: Sala Aristocratică, Sala Antică, Sala Domnitorilor, Sala Clasică, Sala Galerie și Sala Regală (VIP).

Vatra Neamului va fi locul minunat pentru a organiza o întâlnire de afaceri, banchet, de a celebra sărbătorile, de a petrece într-o atmosferă plăcută cu prietenii, sau de a vă retrage într-o sală mică confortabilă. Vizitând restaurantul o dată, va apărea dorința de a-l vizita din nou, pentru că de fiecare dată descoperi pentru sine ceva nou.

O aromă specială îi oferă restaurantului acompaniamentul muzical, pentru că în fiecare seară aici răsună muzică tradițională într-un spectacol live.

Pe lângă sălile din interior, restaurantul are și o terasă, pe care este amplasată o fântână frumoasă, o mulțime de vase cu flori, și există o scenă unde muzicienii cântă. Restaurantul are, de asemenea, propria sa parcare auto, unde mereu vă puteți parca automobilul.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii