Zaxi Fun & Finest Restaurant

A Updated Iunie 01, 2021
ZAXI
ZAXI
ZAXI
ZAXI

Informatie despre restaurant

Mesele servite

Informatii de contact

Numar de telefon
+373 78 201-210

Locatie

Adresa
str. Mitropolit Varlaam 77

ZAXI Fun & Finest Radisson Blu Leogrand Hotel Chisinau, 8th floor Address: 77 Mitropolit Varlaam str., Chisinau, Moldova

Restaurant Hours: Monday thru Saturday 18:00-02:00 October-May Season

Situat în inima orașului Chișinău, la nivel de acoperiș al hotelului Radisson Blu Leogrand Hotel, restaurantul Zaxi Fun & Finest aduce în Moldova o experiență sofisticată si elegantă de o cină fină.

Zaxi Fun & Finest oferă o versiune modernă a bucătăriei asiatice în stil Fusion, respectând tradițiile acestor culturi culinare diverse. Bucătăria Asian Fusion este creată de bucătarii noștri șefi din Asia și Turcia.

Restaurantul, unde te poți delecta tot anul împrejur, oferă vederi spectaculoase asupra orașului și dispune de o zonă de dining, un bar elegant cu cocktail-uri fusion, precum și o zonă lounge cu DJ și spectacole de muzică live. Designul interior sofisticat face ca acest loc să arate super-elegant.

Pentru a crea o atmosfera și mai exclusivistă, Zaxi Fun & Finest vă invită la minunata terasă de pe acoperiș Zaxi Champagne & Music, unde vă puteți bucura de serile de vară până noaptea târziu.

Recenziile utilizatorilor

Nu exista recenzii pentru acest articol.
Already have an account?
Vot (o valoare mai mare inseamna mai bine)
Bucătărie
Atmosferă
Deservire
Preț
Comentarii