Acasa

Pareri.md este cea mai utilă comunitate! Schimbăm informații utile, ne ajutăm reciproc, învățăm o mulțime de lucruri noi și interesante și, de asemenea, comunicăm, găsim noi prieteni și oameni cu aceeași idee. Zeci de mii de autori își scriu aici parerile despre tot ce există în lume, dau ratinguri, dau sfaturi și idei utile despre cum să își petreacă profitabil și profitabil timpul și banii și, de asemenea, avertizează despre infractori și problemele care pot apărea atunci când cumpără sau călătoresc. Cum se combină afacerea cu plăcerea? Înregistrați-vă și împărtășiți-vă experiențele.

Cum scriu recenzii bune?
Recenzia ar trebui să fie utilă cititorului. Dacă nu există informații utile în recenzie, atunci nu are rost să pierdem timpul pe ea. Trebuie să aveți suficiente cunoștințe și experiență personală pentru a indica cititorului toate avantajele și dezavantajele subiectului recenziei dvs. În acest caz, oamenii vor fi recunoscători pentru informațiile dvs. valoroase, care îi vor afecta în mod pozitiv relevanța pentru alte recenzii.

Despre ce este mai bine să scrii?
În fiecare zi trebuie să folosim cu toții diverse bunuri sau servicii care ne formează opinia personală despre un anumit obiect. De exemplu, proprietarii de mașini conduc o mașină aproape în fiecare zi și pot denumi cu exactitate toate avantajele și dezavantajele Toyota, Nissan, Ford, Renault, BMW sau alte mașini pe care le-au folosit mult; turiștii și călătorii care s-au întors recent din Turcia, Egipt, Thailanda etc., pot oferi informații actualizate despre hotel și pot oferi multe sfaturi utile pentru vacanțele lor în această țară; și nimeni nu poate spune mai bine despre dietele și mijloacele pentru slăbit sau din celulită decât o persoană cu experiență personală de succes sau tristă. În plus, acasă și la locul de muncă, suntem înconjurați de un număr mare de aparate de uz casnic: frigidere și congelatoare, sobe cu gaz și electrice, mașini de spălat și dușuri, televizoare și DVD playere, aburi și multicooker, aparate de aer condiționat și sisteme split, blendere și procesatoare de alimente etc. etc. Și, desigur, viața în societatea modernă nu poate fi imaginată fără tehnologii înalte: telefoane mobile, camere digitale, laptopuri, computere, imprimante etc. Atunci când alegeți un obiect pentru recenzie, acordați în primul rând atenție producătorilor populari: Samsung, LG, Bosch, Toshiba, Panasonic, Nokia, Acer, Asus, Philips, HP, Dell, Motorola și mulți alții. Recenzii despre produsele acestor companii sunt căutate în fiecare zi de milioane de potențiali cumpărători, iar experiența și cunoștințele dvs. de proprietar îi pot ajuta în mare măsură să ia decizia corectă. Lista nu se limitează la aceasta: cu toții ne uităm la filme, citim cărți, folosim produse de igienă personală, produse cosmetice, vizităm magazine și restaurante, folosim internetul, ne jucăm jocuri, oferim cadouri și, de asemenea, preferăm să citim recenzii înainte de a ne cheltui timpul și banii.

Cum să trimiteți o recenzie corect?
Cel mai plăcut este să citești o recenzie cu text bine scris, împărțit în paragrafe. În acest caz, informațiile sunt foarte bine percepute, mai ales atunci când textul este suficient de mare. Materialele foto și video plasate direct în text joacă un rol imens. Puteți compara acest lucru dacă citiți o recenzie fără o fotografie și apoi despre același obiect, dar deja cu fotografii bune și informații utile, de exemplu, despre un hotel de 5 stele în care urmează să vă odihniți. Diferența va fi imensă: atunci când cititorul primește și imagini vizuale, atunci percepția obiectului recenziei în sine va fi maximizată. În plus, vă arată competența și profesionalismul în această privință.

19 rezultate - listare 11 - 19
1 2
Ordoneaza
Februarie 19, 2023
Rezultatul votului
 
5.0
Bucătărie
 
5.0
Atmosferă
 
5.0
Deservire
 
5.0
Preț
 
5.0
Trattoria cool

Super

P
Popescu
Februarie 17, 2023
Evaluare generală
 
1.0
Chirie Auto
Escrocherie

Baietii din parcul de linga UTM se ocupa cu escrocherie. Fiti mai atenti cu ei

D
Dan
Ianuarie 08, 2023
Rezultatul votului
 
5.0
Atmosferă
 
5.0
Locație
 
5.0
Evaluare generală
 
5.0
Centre Medicale și Diagnostic
La mulți ani!

La mulți ani!Crăciun fericit!Multă sănătate, prosperitate, dragoste, realizări și multe împliniri sufletești pentru echipa de medici!2023 să fie de bun augur!Respect! Mulțumesc mult pentru ajutorul medical acordat și pentru atitudine!...

C
Chircu
Decembrie 25, 2022
Rezultatul votului
 
5.0
Atmosferă
 
5.0
Locație
 
5.0
Evaluare generală
 
5.0
Centre Medicale și Diagnostic
Sărbători luminate!

Crăciun fericit!Binecuvântare de la Dumnezeu în muncă Dvs., sănătate, prosperitate, realizări și multe împliniri sufletești!

C
Chircu
Septembrie 26, 2022
Evaluare generală
 
5.0
Mobilă și Decor
Recomand!

Aici am găsit cele mai stilate și calitative covoare în Chișinău! Bellona e un magazin de mobilă pe care îl recomand cu mult drag!

G
Gabriela
Septembrie 26, 2022
Evaluare generală
 
5.0
Mobilă și Decor
Extrem de multumita de mobila de la Bellona

Dintotdeauna mi-am dorit un pat dormitor frumos și încăpător. L-am găsit la Bellona, un magazin de mobilă care m-a cucerit din prima!

GE
Grecu Elena
August 30, 2022
Rezultatul votului
 
3.0
Bucătărie
 
5.0
Atmosferă
 
3.0
Deservire
 
1.0
Preț
 
3.0
Pizza, Sushi, Fast Food
Jertves cu vreo citiva clienti pentru 40 lei (c) Administrator Esushi

Comanda cu livrare. S-a livrat comanda la timp, bucataria super, dar nu s-a pus sosuri pentru sushi. Ca urmare am telefonat la suport, s-a confirmat ca nu s-a pus sosuri...

A
Alex
Iunie 27, 2021
Rezultatul votului
 
3.5
Bucătărie
 
2.0
Atmosferă
 
4.0
Deservire
 
5.0
Preț
 
3.0
Pizza, Sushi, Fast Food
Este satisfăcător

Am fost la restaurantul care se află pe strada Sfatul țării 14/1 Sectorul centru împreună cu un membru al familiei. Eu mi-am comandat soba cu creveți care...

A
Ana-Maria
Iunie 14, 2021
Rezultatul votului
 
3.0
Bucătărie
 
4.0
Atmosferă
 
2.0
Deservire
 
3.0
Preț
 
3.0
Restaurante
Test_title

test_01

C
Constantin
19 rezultate - listare 11 - 19
1 2